Nejnovější recenze ze sekce Bazénové fólie
rozměrově trošku větší, ale jinak spokojenost
Vyzkoušel jsem modrou plachtu a už nikdy více. Modrá propouští světlo a řasy v bazénu rostou jako bláznivé. Pak vám bazénoví specialisté rádi prodají chemii na jejich odstranění.
Ale zvažte sami. Není lepší ty řasy v bazénu vůbec nemít, než s nimi neustále bojovat a koupat se v chemickém roztoku než ve vodě? Používám černou plachtu a jednu tabletu 3v1. Toť vše. Kde není světlo ani řasy nemají šanci. Všimněte si, nikoho nehaním, nikoho nevyzdvihuji. Doporučuji využívat jen prastaré zákony přírody.
- vyhovující
Nedá se hodnotit, zatím zboží nebylo použito
Vypada pekne, zatim nezkouseno.
- kvalitní solární plachta
zatím jsem nevyzkoušela
vypada dobre
- Voda se i ohřeje
- Vysoká cena za tak malou životnost.
Je dobrá na ohsev vody a v noci se voda tolik neochlazovala.Modre plachty měli lepší trvanlivost, modro černá vydržela pouze jednu sezonu a pok se začala rozpadat.Uvidim jako zivotnost bude mít tato plachta.
- Rychlé zakrytí bazénu
Belatrix, Ochranný kryt na mobilní vířivku - čtvercová, 6 osob, be-AS143
Přidáno: 1. června 2024
(naposledy upraveno 1. června 2024)
Zakoupeno v Belatrix.cz
- při dešti propustí vodu
Máme ho krátce,možná chrání proti přímému slunci,ochraně při kroupách.Propustí vodu při dešti
Bazénová fólie je kvalitní, jsme s ní spokojeni.
- Ještě jsem nevyzkoušela jak funguje, ale hlavní mínus je výrobek ze tří dílů. Musela jsem svařit.
vše ok
- Pevná (vypadá, že vydrží déle oproti "čínským" variantám)
- Kvalitní, přesná míra
- Plachta zatím nejlepší, jakou jsem kdy pořídila.
Protože nemá díry, používám před deštěm a setkáním trávy. Dešťová voda se drží na vodní hladině a bazén se dešťovkou ani spadem nekontaninuje. Větrání během slunečních dnů zajišťuji plachtou jinou.
- vypadá velmi dobře
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »