Nejnovější recenze ze sekce Bazénové fólie
Pefektní krycí plachta, je potřeba ji přes bazén dávat ve dvou.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
Marimex Krycí plachta na bazén Orlando 3,66 m 10420001
Přidáno: 25. června 2024
(naposledy upraveno 25. června 2024)
Zakoupeno v MARIMEX.cz
Špatná kvalita
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Jestliže je s produktem něco v nepořádku, kontaktujte prosíme naše zákaznické oddělení.
Tým Marimex.cz
- Plachta je hodně tenká, mačká se.
- Rozměr nesedí
Na délku cca o 10 cm delší a na šířku zase o 7 cm užší, což pak chybí na celkové pokrytí vodní plochy a na bocích jsou úzké pruhy, které neohřívají vodu a ještě se jimi dostávají nečistoty do vody.
- nepoměr výkon/cena
Kvalitní materiál
- Černá barva lépe ohřívá
- Oproti konkurenci levnější
- Měla by být o 10 cm širší, bazén Azuro V 6 - v "bříškách osmičky" kus chybí. Kdo má čistý ovál, asi bude sedět.
Černá barva výhoda, cena dobrá, na uvedený bazén úplně nesedí.
- Přesně pasuje
dobrá kvalita a velmi příznivá cena, dobře zabaléné s ohledem na možné poškození včetně návodu na montáž v čeětině
Použití na bazén s konstrukcí 3,05. Originál na tento bazén je malý a těžko se s ním zakrývá. Tímto co jsem zde koupil je to v pohodě. Jen je třeba vyseknout kruhové díry uprostčed plachty pro odvod napršené vody ale nemusí být, voda se dá kýblem vybrat i s napadaným bordelem.
Plachta je skvělá, doporučuji.
V podstatě se nedá napnout. Leží na hladině čímž brání v pohybu dávkovači.
- Splňuje účel pro který byl vyroben, navíc zabraňuje spadu nečistot ( listí, větvičky, hmyz ap.) do bazénu
JEŠTE JSEM HO NEPOUZIL.
- průsvitná bilá je nejlepší
Super cena i kvalita.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Splňuje moje představy na solární plachtu. Výrobek bez jakýchkoliv chyb. Naprostá spokojenost
Opakovaně nakupuji výrobky této firmy a jsem vždy velmi spokojen.
- dobře drží na bazénu
- Jsem překvapen. Rychlý ohřev vody v bazénu, minimální pokles teploty přes noc. Asi budu rušit solární panel.
- Jednoznačně cena
- Plachta je lehká
- Plní to, co plnit má.
- Plachta je trochu slabší, než jsem očekával, když jsem na ni omylem šlápl, slyšel jsem, že některé bublinky praskly, to vám plachta s více mikronovou tloušťkou neudělá.
Upřímně nevím co si mám zatím o této plachtě myslet. Vše ukáže čas. Plachta je za bezva cenu, oproti silnějším plachtám je nesrovnatelně lehčí, levnější, ale budu vidět, zda alespoň jednu celou sezónu vydrží. Předchozí plachta byla o poznání silnější, dražší a vydržela “jen 3 sezóny” což za ty peníze nebyla také žádná hitparáda. Každopádně rozměrově atd vše 100% sedí. Děkuji
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »