Nejnovější recenze ze sekce Bazénové fólie
Solární plachta je super. Voda je teplejší tak o 4 st
- Zabraňuje vpádu nečistot (listí, brouci) do vody. Avšak to umí jakákoliv plachta.
- Zakoupena modro-stříbrná varianta : stříbrná část je téměř průhledná, tedy vůbec ne jako na obrázku , takže propouští sluneční světlo natolik, že voda během dní zezelená, i přes použití bazénové chemie.
- Bubliny se od zelené vody obtížné vymývají a jsou zdrojem nečistot pro novou čistou vodu .
- Z jednotlivých bublin se uvolňuje plast, který plave na hladině jak rybí šupiny.
Absolutní zklamání
perfektní sedne na bazén o průměru 3,05 cm, nikde nepne, akorát silná, nemám pocit, že by měla prasknout ve švech, dostatečný překryv límce k utažení provázkem
- Používám již několik let a jsem s ním velice spokojen
zatím nemohu posoudit mam to jen chvíli
Dostatečně velká
- Rozměr plachty neodpovídá rozměru bazénu , úchyty se vytrhávají, jsou nedbale přišity.
- Levný
- Jednu sezónu nejspíš přežije, stejně jako dražší plachty
- Špatný popis - prý na bazény 3,66m, průměr plachty 3,54m. Ve skutečnosti 3,4m. Tudíž na můj bazén celkem k prdu
Vzhledem k ceně se mi nevyplatí sušit, balit a vracet
Maximální spokojenost za super cenu.
- Kvalitní výrobek za super cenu.
Tento produkt je z jednoho kusu, tudíž není svařovaný z více kusů a proto je výhodnější.
- Pevnost a lehka uprava na potrebnou velikost
- Bez navodu - dohledatelny na internetu.
Plní svůj účel, ale vypadá slabě, tak uvidíme, jak dlouho vydrží.
- Lehká
- Slabá
Intex krycí plachta na bazén Easy 3,66 m 28022
Přidáno: 19. července 2023
(naposledy upraveno 19. července 2023)
Zakoupeno v GASTROMEX s.r.o.
nedoporučuji
Poměr cena výkon doporučuji, ale jinak by to chtělo silnější materiál, aby vydržela díle než 2- max.3 roky. Pak by ale byla rozhodně dražší.
- zkušenosti z dřívějška.
Plachta vyhovuje, její životnost zatím nelze posoudit.
- Perfektně pasuje na bazén
- Poněkud komplikované připevnění k bazénu
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]