Nejnovější recenze ze sekce Bazénové fólie
Vše v pořádku.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
děkujeme za Vaše hodnocení produktu. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali.
Tým Marimex.cz
- rychlé objednání - předání
- rok o roku horší provedení - kvalitou
solární plachtu jsem zakoupil z důvodu konce životnosti předchozí plachty (modro - černá) která vydržela asi 1,5 roku , po-té se začali vzduchové bubliny rozpadat .Na otázku v prodejně zda nová plachta vydrží déle, jsem dostal odpověď zda jsem nepoužíval solární plachtu při slunci - trochu jsem byl zaskočen :-( , jen název - Solární - napovídá že produkt spolupracuje se sluncem. Dle prodejce tedy používat jen na noc... :-) . Po zjištění kvality výrobku jsem zabrousil na internet a stejné produkty od jiného dodavatele a i bez slevy 50% zakoupíte produkt levněji.
Splnil očekavaní, teplotu vody udržuje, pokles teploty za 24 hodin 2-3 stupně, maximalní spokojenost, doporučuji
Nepadá prach do bazénu!
- Ok
naprostá spokojenost
- Sedí na originální bazén
Troch mě udivilo že to je Čína, ale proč né..
V kombinaci s krycí plachtou dobrý.
- Nemá UV filtr takže se rychle rozpadne
Chrání před nečistotami. Jako nová super.
Další rok už to bude horší (ztvrdne)
za málo peněz dost muziky
Prostě jsem spokojená
Max na 1 sezónu, tenounka plachta
Tato síla plachty 360mic je nejoptimálnější k udržení tepla v bazénu a má dobrou trvanlivost
Dobře pasuje a drží,díky stahovacímu lanku, doporučuji.
- Velmi tenká plachta
Uvidím časem jaká bude trvanlivost.
Reakce obchodu MARIMEX.cz
Tým Marimex.cz
Plachta jde nandat opravdu snadno, je nutné si předtím trochu stáhnout provaz, jinak sklouzává.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Kvalitný materiál
- Pri uväzovaní plachty by oká mohli byť ešte viac zosilnené. Pri troche nepozornosti sa vodiaci tunel šnúry netrhne.
nemám zatím zkušenost
xxx
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »