Nejnovější recenze ze sekce Bazénové fólie
- Náhrada za solární folii Mounfield, rozměrově zcela vyhovuje
- Výhodnější cena než Mounfield "v akci"
- kvalita
- pasuje
- kvalita
- pasuje
Plachta
- Dobra cena i kvalita.
- zatím nevyzkůšané , na jaře to zjistím
funguje - prohřívá
Plachta je pěkná, lehoučká, hezky se s ní manipuluje, slunce jí prosvítí, takže celkem fajn. Musíte mít ale připravený systém fixace v případě větru, protože by jste ráno plachtu nenašli ani u sousedů. Dále je plachta opravdu jemná (lehká gramáž), takže manipulace musí být velmi obezřetná, jinak plachtu hravě prsty protrhnete.
- Určitou dobu dělá to, co od ní očekávám.
- Na barvě mi na rozdíl od některých recenzentů nezáleží, takže moje zelená je bez problémů.
- Stahovací lanko je výborné a za gumu bych ho osobně neměnil, ale pokud někomu vyhovuje guma, nic proti.
- Lanko se dá používat s určitými omezeními opakovaně (je třeba být opatrný jak při prvotním dotahování, tak při jeho povolování).
- Vydrží mi max. 2 roky. Problém není v kvalitě provedení (i když možná ano), ale v tom, že každé jaro nastane nálet žíznivých ptáků, kteří plachtu při pití totálně rozklovou.
- Ano, nadále chrání před velkými nečistotami, ale jemnější prach, hlína a kousky lístků volně propadávají.
Možná by stálo za to mít na plachtě nakreslené dravce.
Mám druhou a nyní koupít třetí. Lepší jsem nenašel.
Reakce značky Marimex
děkujeme za Vaše podrobné hodnocení krycí plachty. Vážíme si času, který jste recenzi věnovali. Věříme, že ostatním zákazníkům bude přínosem.
Tým Marimex.cz
- Cca 4 měsíce používání, fólie se rozlepuje.
- zatím nevím
- Splňuje vše co se od výrobku očekává
Dobrý výrobek
dělá to co má
Vše v pořádku
Poměrně silná, fajn jsou díry v plachtě, kudy může protéct voda při dešti. Snad vydrží.
Očekávání splnil na 100%. Chtěl jsem mít teplejší vodu,a to díky plachtě mám.
- Pasuje akorát
jak mohu zboží hodnotit když ho ještě nemáme
kvalitní produkt